Novice

Samo za člane GZS! Izkoristite PlanRadar 60-dnevno brezplačno preizkusno obdobje za enostavno vodenje gradbenih in nepremičninskih projektov

Datum objave: 23. julij 2020


PlanRadar je na platformi in neodvisno od naprav temelječa spletna Saas rešitev za dokumentacijo in komunikacijo pri gradbenih ter nepremičninskih projektih,  ki se uporablja za odpravljanje defektov in upravljanje nalog, certificiranje, vzdrževanje, predaje dela itd. PlanRadar je na voljo prek spletne aplikacije (za vse brskalnike) in aplikacij za vse pametne telefone ter tablične računalnike (iOS, Android, Windows). Temelji na digitalnem načrtu, ki vključuje dokumentacijo, omogoča komuniciranje in deljenje informacij. PlanRadar z digitalizacijo delovnega procesa zmanjšuje pogostost napak, prihrani čas za vse vključene izvajalce in zagotavlja povečanje učinkovitosti. Enostavno usposabljanje za uporabo in odprava potrebe po vzdrževanju aplikacije omogočata zmanjšanje stroškov do 70 odstotkov. Podjetje PlanRadar ima sedež na Dunaju in ima že več kot 7.000 naročnikov v 45 državah.

Samo za člane GZS! 

Samo za člane GZS! Izkoristite posebno PlanRadar 60-dnevno brezplačno preizkusno obdobje za enostavno vodenje gradbenih in nepremičninskih projektov. Ponuda za člane GZS vključuje tudi brezplačno vzpostavitev izbranega projekta na platformi PlanRadar.

PlanRadar d.o.o. (SEE pisarna)

Savska cesta 32
10000 Zagreb
Hrvaška

 www.planradar.com/sl/

 

 

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

 
 
  Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

  Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice