Novice

Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo išče distributerje

Datum objave: 16. februar 2024

Podjetje je sodoben proizvajalec tekočih gnojil iz Litve. Podjetje deluje od leta 2013. Podjetje ponuja tekoča gnojila za profesionalno uporabo (kmetje). Sredstva se lahko uporabljajo za vse vrste poljščin. Tekoča gnojila podjetja – koncentrirane raztopine hranilnih snovi (mikro-makro elementov, aminokislin, bio-stimulansov), potrebnih za rastline. Portfelj izdelkov podjetja vključuje več kot 40 izdelkov-gnojil v naslednjih kategorijah:

- za nadzor rasti;
- s korekcijo elementov;
- z materiali z visoko dodano vrednostjo;
- s fiziološkim učinkom;
- z dodatki, ki spreminjajo fizikalne lastnosti;
- z izboljševalci tal

Vsi izdelki so dobavljivi v naslednjih pakiranjih: 1 l, 5 l, 10 l 20 l pločevinke in IBC (srednji kontejnerji za razsuti tovor).
Znanje, izdelki in rešitve podjetja pomagajo kmetom in partnerjem do boljšega donosa in dobička, prihranijo čas in varujejo okolje. Pri proizvodnji se uporabljajo samo surovine vrhunske kakovosti, kar zagotavlja visoko koncentracijo gnojil. Rastline se bodo zaradi uporabe visokokakovostnih surovin izognile fito-toksičnosti. Izdelki podjetja so rezultat dela specializiranih evropskih laboratorijev in strokovnjakov podjetij.

Podjetje se želi več širiti v tujino, zato išče trgovinske partnerje za delo po pogodbi o distribucijskih storitvah. Podjetje ima lastno blagovno znamko izdelkov in bi lahko ponudilo tudi izdelke zasebne blagovne znamke.

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

 
 
  Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

  Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice

26. februar 2024
Slovaško podjetje ponuja brezkontaktni razpršilnik za razkuževanje rok za distribucijo - Podjetje iz Slovaške se ukvarja s proizvodnjo gastronomske opreme in dodatkov iz nerjavečega jekla. Podjetje se je odzvalo na trenutno ... Več...
16. februar 2024
Nemško podjetje išče distribucijske partnerje za industrijske in-line sisteme za nadzor kakovosti - Nemško MSP ponuja napreden optični sistem za nadzor kakovosti in merilne rešitve, ki vključujejo umetno inteligenco za ... Več...
16. februar 2024
Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo išče distributerje - Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo (kmetje) išče trgovinske partnerje in jim ponuja delo v okviru sporazuma o ... Več...