Informatika in telekomunikacije

Razvoj programske opreme Java

Razvoj programske opreme Java

Datum objave: 25. marec 2020

BOPL20200131001 MSP z jugovzhodne Poljske je IT podjetje specializirano za razvoj programske opreme Java, ki je aktivno na treh glavnih področjih: na področju e-trgovine (SAP Hybris); na področju CMS vsebinskega upravljalnega sistema (Adobe Experience Manager); in na področju prilagojenih rešitev za pisarniški back-office. Od leta 2007 ponuja ustrezne programske rešitve podjetjem iz vsega sveta. Ponuja se dogovor o sodelovanju s podizvajalci oz. zunanjimi izvajalci.
PreberiteOglas
 Urejanje podatkovnih baz in upravljanje podatkov

Urejanje podatkovnih baz in upravljanje podatkov

Datum objave: 24. marec 2020

BOBE20200130001 Belgijsko MSP uporablja razvojne in integracijske sisteme umetne inteligence (AI) in storitve v oblaku za ponudbo storitev strankam, ki so aktivne v različnih panogah, npr. v trgovini na drobno, bančništvu, telekomunikaciji, zdravstvu, farmacevtski industriji in na tehnološkem področju. Takim strankam nudi podporo tako pri oblikovanju kot pri ustrezni uporabi naprednih podatkovnih rešitev z vidika avtomatizacije. MSP ponuja sodelovanje podjetjem ali univerzam, ki bi koristile umetno inteligenco (AI), strojno učenje (machine learning), znanje s področja urejanja podatkovnih baz in upravljanja podatkov za izboljšanje operativne učinkovitosti. Sodelovanje bo potekalo v obliki dogovora z zunanjimi izvajalci oz. sodelovanja s podizvajalci.
PreberiteOglas
Sodelovanje s področja spletne prodaje

Sodelovanje s področja spletne prodaje

Datum objave: 24. marec 2020

BRIE20200218001 Malo irsko podjetje, ki je aktivno na področju spletne prodaje, išče priložnosti za sklenitev sporazuma s podizvajalci. Namen poslovnega sodelovanja je najti nove stroškovno zanimive izdelke oz. produkte, ki bi jih vključili v darilne pakete za naročnike.
PreberiteOglas
Dobavitelji rabljene računalniške opreme

Dobavitelji rabljene računalniške opreme

Datum objave: 24. marec 2020

BRGR20200128001 Grško socialno podjetje, ki je specializirano za popravila na zastareli / odpadni računalniški ter strojni opremi z namenom ponovne uporabe v korist slabo opremljenih grških javnih šol, išče priložnosti za sodelovanje z ustanovami oz. podjetji, ki so aktivna na področju družbene odgovornosti in se zanimajo za vpliv njihovih dejavnosti in storitev na okolje. Cilj sodelovanja je koriščenje omenjene opreme na podlagi dogovora z dobaviteljem.
PreberiteOglas

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

 
 
  Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

  Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice