Kovine (proizvodnja in obdelava)

Brass Bars and Brass Profiles/Turkey

Brass Bars and Brass Profiles/Turkey

As Orjinal Metal,we would like to contact companies which want to collaborate with us for the following products: Brass rods, bars, profiles and billets.
PreberiteOglas
Dobavitelji ali podizvajalci za proizvodnjo majhnih kovinskih delov

Dobavitelji ali podizvajalci za proizvodnjo majhnih kovinskih delov

Nemško podjetje, ki se ukvarja s strojništvom in izdeluje precizne strojne komponente za stranke iz različnih industrij išče dobavitelje ali podizvajalce za proizvodnjo majhnih kovinskih delov v skladu s tehničnimi risbami. Prav tako išče podjetja s področja elektrotehnike za elektroinštalacije na kraju samem. Ref: BRDE20180702001
PreberiteOglas
OČVeD s.r.o

OČVeD s.r.o

Družba OČVeD s.r.o. je moderna, razvijajoča se družba. Njen glavni cilj je visoka raven storitev in kakovost cevnih objemk Anaconda. Cevne objemke Anaconda odlikuje visoka kakovost obdelave uporabljenih materialov, obenem pa tudi ugodna cena. V široki ponudbi različnih tipov objemk bo vsak uporabnik našel najprimernejšo tehnično rešitev, z veseljem pa vam bomo tudi svetovali.
PreberiteOglas

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

 
 
  Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

  Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice