Kovine (proizvodnja in obdelava)

medeninaste ingote

medeninaste ingote

Dragi Gospodje! Ime mi je MihaIl LIhman. Živim v Sloveniji in sem co-lastnik podjetja v Rusiji, ki se ukvarja z obdelavo barvnih kovin. Ponujam vam zaloge medeninastih ingotov v višini 100 ton na mesec. Lahko vam damo potrebno odloženo plačilo. O cenah se razpravlja. Poleg medenine, lahko prinesemo katerokoli drugo neželezno kovino v vaše naročilo. Lahko se pogovarjava o različnih načrtih dela. Upam na vaše sodelovanje. Oprostite moj Slovensko. S Spoštovanjem, MihaIl LIhman.
PreberiteOglas
Nudimo storitve izdelave varjenih konstrukcij

Nudimo storitve izdelave varjenih konstrukcij

Iščemo naročnike za celovito izdelavo in montažo varjenih konstrukcij.
PreberiteOglas
Proizvodni partnerji za proizvodnjo posebne opreme za dviganje plovil

Proizvodni partnerji za proizvodnjo posebne opreme za dviganje plovil

Norveško podjetje je specializirano za opremo za enostavno dviganje čolnov/vodnih skuterjev/gliserjev in čolnov, ki se uporabljajo s potniškimi križarkami. Iščejo proizvodne partnerje za proizvodnjo posebne opreme za dviganje tovrstnih plovil. Iskani partner mora biti visoko usposobljen in mora biti usposobljen za upogibanje cevi, varjenje nerjavečega jekla, lasersko rezanje, rezanje vode, elektrolitsko (ali mehansko) poliranje, montažo in pakiranje. Ponujajo proizvodni dogovor. Ref.: BRNO20190225001
PreberiteOglas

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

 
 
  Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

  Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice