Zaščitna in medicinska oprema

Zaščitne maske, plašči in kape za večkratno uporabo. EN14683

Datum objave: 15. maj 2020

Podrobneje okoli mask usta-nos. Maske so narejene iz tri slojnega laminata z antibakteriofagnim membranskim sistemom atestiranim na 70 "pralnih ciklov". Maska ima certifikat EN14683, tip IIR in je slovenski proizvod. Naš sistem predvideva 3 maske na uporabnika za vzdrževanje katerih je sam odgovoren, dve sta "delavni", ena je v rezervi. Podrobneje okoli zaščitnih plaščev in kap. Plašči iz tri slojnega laminata z antibakteriofagnim membranskim sistemom atestiranim na 70 "pralnih ciklov". Certifikat EN13795 in ISO16604. Plašči in kape iz dvo slojnega laminata z antibakteriofagnim membranskim sistemom atestiranim na 70 "pralnih ciklov". Certifikat ISO16604.
Zaščitne maske, plašči in kape za večkratno uporabo. EN14683
Maske usta-nos družine Mk: 1. Model Mk3. Maska usta-nos s trdilom in belo elastiko v dolžini 18,5 cm, ki se pritrdi okoli ušes. Redna proizvodnja v medicinsko zeleni in medicinsko modri barvi različnih odtenkov Pakiranje 50 mask v sveženj. 30 Svežnjev ter navodil za uporabo in vzdrževanje v karton. Cena 2,28€/enoto+DDV. 2. Model Mk3.1. Maska usta-nos s trdilom in elastiko, ki se pritrdi na vrat in na teme. Redna proizvodnja v medicinsko zeleni in medicinsko modri barvi različnih odtenkov s 34 cm belo elastiko na temenskem delu in 28 cm belo elastiko na vratnem delu Pakiranje 50 mask v sveženj. 30 Svežnjev ter navodil za uporabo in vzdrževanje v karton. Cena 2,28€/enoto+DDV. 3. Model Mk4. Maska usta-nos brez trdila s tekstilnima pasovoma, ki se zavežeta na zatilju. Redna proizvodnja v medicinsko zeleni in medicinsko modri barvi različnih odtenkov s pasovi v medicinsko zeleni, medicinsko modri, medicinsko beli, temno modri barvi različnih odtenkov dolžine 115 cm. Pakiranje 1000 mask ter 20 navodil za uporabo in vzdrževanje v karton. Cena 2,28€/enoto+DDV. OSK (Osebni samozaščitni komplet): Redna proizvodnja Mk v medicinsko zeleni in medicinsko modri barvi različnih odtenkov in temno zelena z belo elastiko za skladiščno/pralno/transportno enoto. Vsebuje 3 maske usta-nos Mk3 ali Mk3.1., navodila za uporabo in vzdrževanje ter skladiščno/pralno/transportno enoto. Pakiranje 300 OSK v karton. Cena 10,02€/enoto+DDV. Na povezavi https://vimeo.com/414675911/accbd41c37 je v kratkem videu OSK in sistem uporabe bolj podrobno opisan. V videu lahko vidite tudi izgled maske na obrazu. Zaščitni plašč iz tri slojnega laminata z manšetami, trakovi za pritrditev in všivno etiketo za beleženje pralnih ciklov. Cena velikosti M 48,15€/enoto+DDV. Zaščitni plašč iz dvo slojnega laminata z manšetami, trakovi za pritrditev in všivno etiketo za beleženje pralnih ciklov. Cena velikosti M 31,07€/enoto+DDV. Zaščitna kapa iz dvo slojnega laminata s trakovi za pritrditev. Cena 4,98€/enoto+DDV

Podatkiponudnika

Naziv:
BTT teksitl. d.o.o.
Telefon:
00386 40 251 567
Oseba:
Primoz Ledinek
Naslov:
Zg.Kungota 73
Država:
Slovenia

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

 
 
  Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

  Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice