Zaščitna in medicinska oprema

Kako povečati varnost zaposlenih v podjetju

Datum objave: 15. april 2021

AED defibrilatorji HeartSine-Stryker • Izredno enostavna in varna uporaba. Samo 2 tipki: ON/OFF in ŠOK. Ne moremo zgrešiti - tipka za električni sunek postane aktivna šele, ko aparat prepozna srčni zastoj. • Vgrajena glasovna navodila v slovenščini: V trenutku, ko aparat prižgemo, samo sledimo navodilom, ki prihajajo iz zvočnika. • Aparat nas ne prehiti, ampak ponavlja določen korak, dokler ga ne izvedemo. • že 850 aparatov v Sloveniji • 8-letna garancija na aparat Več na www.defibrilator.si Informacije na info@star2000.si, tel. 05/640-38-38 Video v slovenščini: https://youtu.be/2vCehl6uh28
Kako povečati varnost zaposlenih v podjetju
V Sloveniji vsak dan umre zaradi nenadnega srčnega zastoja 5 do 10 ljudi. Srčni zastoj se lahko zgodi komurkoli, kadarkoli, nenadoma. Ko se človek naenkrat zgrudi, ne diha in je neodziven, je treba ukrepati takoj. Če ne storimo nič, se možnost preživetja vsako minuto zmanjša za 10%. Po 10 minutah je torej enaka nič. Pomembno je, da začnemo s srčno masažo (stiskanjem prsnega koša). Dobro je tudi, če imamo pri roki defibrilator. Dober defibrilator ne sproži samo električnega sunka, ampak nas z navodili iz zvočnika tudi vodi pri celotnem postopku, nekateri tudi pri srčni masaži.

Podatkiponudnika

Naziv:
STAR 2000 d.o.o. Izola
Telefon:
056403000
Oseba:
BOJAN KLANČIČ
Naslov:
Obrtna 13
Država:
Slovenia

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

 
 
  Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

  Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice