Poslovni prostori / nepremičnine

Podjetje iz Združenih arabskih emiratov s področja živilske industrije  se zanima za nakup/najem prestižne pisarniške lokacije v mestu Ljubljana v velikosti 100m2.

Podjetje iz Združenih arabskih emiratov s področja živilske industrije se zanima za nakup/najem prestižne pisarniške lokacije v mestu Ljubljana v velikosti 100m2.

PP 10 / Država povpraševanja: Združeni arabski emirati Poslovni interes: Podjetje iz Združenih arabskih emiratov s področja živilske industrije se zanima za nakup/najem prestižne pisarniške lokacije v mestu Ljubljana v velikosti 100m2. Dejavnost: Poslovanje z nepremičninami.
PreberiteOglas
Oddaja ali prodaja poslovnih prostorov

Oddaja ali prodaja poslovnih prostorov

Oddamo v najem za daljše obdobje ali prodamo poslovni objekt na Ulici heroja Šaranoviča 36 v Mariboru. Objekt se prodaja ali oddaja kot celota ali po delih. Polovica objekta je podkletenega, ima centralno kotlovnico na zemeljski plin, 1. Etaža je klimatizirana, v pritličju je talno ogrevanje, ima dovod optičnega kabla,ima 300KW priklopa električne moči,ki se da povečat in nahaja se 700 m od mariborske obvoznice.
PreberiteOglas
Oddaja ali prodaja poslovnih prostorov

Oddaja ali prodaja poslovnih prostorov

Prodaja ali oddaja se kot celota ali po delih, ki se nahaja na lokaciji Meljski dol 1 cca 1km od mariborske obvoznice. Objekt je v dveh etažah (vhod v obe etaži je iz terena (zemljišča, ker je vgrajen v brežino), ima centralno kotlovnico na olje, do objeta je pripeljan zemeljski plin.
PreberiteOglas

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

 
 
  Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

  Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice

14. februar 2018
Avstrijsko podjetje išče partnerje - Avstrijsko podjetje išče partnerje - izvajalce suhomontaznih, slikopleskarskih in fasaderskih del. Pogoj je, da je podjetje najmanj srednje ... Več...