Poslovno svetovanje

Poslovno in strateško svetovanje

Poslovno in strateško svetovanje

Datum objave: 25. marec 2020

BORO20200120001 Romunski podjetnik s pomembno 20-letno izkušnjo na področju poslovnega in strateškega svetovanja ter z naborom uspešno izvedenih projektov v korist mednarodnih podjetij ponuja svetovanje tujim strankam ter podporo pri oblikovanju strategije za uvedbo sprememb na področjih upravljanja in načrtovanja poslovnih strategij. Sodelovanje bo potekalo v obliki pogodbe z zunanjim izvajalcem (outsourcing agreement).
PreberiteOglas
Poslovno-informacijske storitve

Poslovno-informacijske storitve

Datum objave: 25. marec 2020

BOMK20200204001 Makedonsko podjetje je aktivno na področju poslovnih informacijskih storitev, v sklopu katerih strankam ponuja podporo v procesu pametnega odločanja. Ponuja široko paleto inštrumentov in storitev, vključno z dnevno posodobljeno podatkovno bazo podjetij iz številnih tujih držav, kreditnimi ocenami evropskih, ameriških, kanadskih in kitajskih podjetij, ter s posodobljenimi rešitvami v okviru poslovne inteligence. Podjetje išče MSP-je za sklenitev sodelovanja na področju strateškega poslovnega svetovanja. S tem namenom ponuja možnost za dogovore v obliki tržnega zastopstva.
PreberiteOglas

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

 
 
  Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

  Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice