Poslovno svetovanje

Celovito poslovno svetovanje

Celovito poslovno svetovanje

Datum objave: 12. avgust 2020

Ukvarjamo se s celovitim poslovnim svetovanjem, ki je usmerjeno v razvoj poslovnih idej, izobraževanjem in poučevanjem v podjetništvu. Naš namen je ponudba celostnih podjetniških rešitev, ki so usmerjene v razvoj vsake poslovne ideje ali projekta. Storitve so prilagojene posameznim željam in potrebam posameznim naročnikom.
PreberiteOglas
Začnite prodajo preko portala Amazon in eBay

Začnite prodajo preko portala Amazon in eBay

Datum objave: 30. junij 2020

Podjetje ponuja storitve svetovanja in pomoči pri izvajanju spletne prodaje izdelkov na portalih Amazon in eBay. Poleg primarne prodajne in svetovalne dejavnosti se podjetje ponaša tudi s ponudbo servisa računalnikov in mobilne telefonije.
PreberiteOglas
HACCP "od A do Ž"

HACCP "od A do Ž"

Datum objave: 24. april 2020

Vzpostavitev in verifikacija HACCP sistema, periodični interni nadzor, validacija procesov in aktivnosti, usposabljanje in izobraževanje osebja, materiali, ki prihajajo v stik z živili (FCM), predcertifikacija... Ob kontaktu naprošamo, da sporočite kodo "BORZA HACCP".
PreberiteOglas

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

 
 
  Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

  Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice

25. september 2020
Objava prostega delovnega mesta - Urad ekonomskega svetovalca turškega veleposlaništva v Ljubljani načrtuje zaposlitev lokalnega osebja na delovnem mestu "tajnika, ... Več...
22. julij 2020
Investicijske priložnosti na Prevaljah - Lek Novartis ponuja  investicijske priložnosti v novi hali na Prevaljah.  Več...