Računovodski servis

Računovodske in knjigovodske storitve

Računovodske in knjigovodske storitve

Prvi mesec 100% popust, 5 mesecev 50% popust! Profesionalna storitev, vrhunski izdelek, osebni odnos in strokovna podkovanost so naše vodilo. Za nas niste le številka; ste naš prijatelj in član naše družine. Ker težimo k popolnosti se naši strokovni sodelavci stalno izpopolnjujejo in pridobivajo nova znanja. Ker izbiramo samo najboljše poslovne partnerje in ker boste z name postali najboljši. Ker smo družinsko podjetje je to najboljše zagotovilo, da bo za vas res vrhunsko poskrbljeno. Vabimo vas, da nas obiščete v naših poslovnih prostorih v Ljubljani. Obiska bomo zelo veseli. In nenazdnje, ker vam obljubim da ko nas boste osebno spoznali se ne boste nikoli več vprašali zakaj?
PreberiteOglas

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

 
 
  Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

  Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice

14. februar 2018
Avstrijsko podjetje išče partnerje - Avstrijsko podjetje išče partnerje - izvajalce suhomontaznih, slikopleskarskih in fasaderskih del. Pogoj je, da je podjetje najmanj srednje ... Več...