Transport

Transportne storitve za Baltik

Datum objave: 7. september 2020

Transportne in podporne storitve za manjše tovore na relaciji Slovenija/Baltik /Litva, Latvija, Estonija. Možna izvedba storitve v roku max 72 ur, možnost skladiščenja, prepakiranja, osebne dostave, distribucije manjših delov.
Transportne storitve za Baltik
Organiziramo in izvajamo transportne in ostale podporne storitve za tovore do 800 kg na relaciji Slovenija/Baltik /Litva, Latvija, Estonija.  Specialne in stranki ter naročniku prilagojene storitve transporta tovorov do 800kg  po potrebi izvedemo v roku max 48 ur. Možnost prepakiranja, skladiščenja, osebne dostave, distribucije manjših delov tovora in dostava ob določenih ali enkratnih terminih. Govorimo slovensko, litvansko, angleško in rusko. Smo slovensko podjetje z  podružnico v Litvi. Po potrebi delujemo kot trgovski posrednik in zastopamo poslovne subjekte pred organi Republike Litve.

Podatkiponudnika

Naziv:
Adelite d.o.o.
Telefon:
0038631401601
Oseba:
Ales Strovs
Naslov:
Brilejeva 12
Država:
Slovenia

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

 
 
  Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

  Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice

25. september 2020
Objava prostega delovnega mesta - Urad ekonomskega svetovalca turškega veleposlaništva v Ljubljani načrtuje zaposlitev lokalnega osebja na delovnem mestu "tajnika, ... Več...
22. julij 2020
Investicijske priložnosti na Prevaljah - Lek Novartis ponuja  investicijske priložnosti v novi hali na Prevaljah.  Več...