Zdravila / medicinska oprema

vodenje utečene terapevtske dejavnost

Iščemo novega lastnika za vodenje utečene terapevtske dejavnosti v Ljubljani. Tržimo tudi prehranska dopolnila in naravne kreme. Prostor je možno dopolniti tudi z eno ali dvema ambulantama.
 vodenje utečene terapevtske dejavnost
Iščemo novega lastnika za vodenje utečene terapevtske dejavnosti v Ljubljani. Tržimo tudi prehranska dopolnila in naravne kreme. Prostor je možno dopolniti tudi z eno ali dvema ambulantama. VI-DA Studio je bil ustanovljen leta 1995. Ima licenco od Ministrstva za Zdravje za izvajanje delovne terapije za celo Slovenijo in uporabno dovoljenje za prostor za izvajanje zdravstvene dejavnosti. Poleg vodje sta ze vrsto let zaposleni se dve delovni terapevtki. Že 23 leto smo prisotni na Slovenskem trgu. Nas studio poznajo kirurgi, zdravniki, fizioterapevti, bioresonančni th… in veliko fizičnih strank. Poleg terapij za roko - na koncesijo - nudimo tudi prehranska dopolnila in naravne kreme. Leta 18 smo podpisali pogodbo z ZZZS-jem za naslednjih 5 let. Po tem obdobju se pogodba zopet obnovi. Studio ima na področju zdravstva še velik potencial, in sicer pri izven-koncesijski ponudbi: • podpisano imamo pogodbo z zavarovalnico Triglav o nadstandardnem zdravljenju • terapije za samoplačnike – lahko športnikov, otrok itd. Za srecanje oz vec informacij se lahko dogovorimo po telefonu oz vida@vidastudio.si . Lep dan, Vida Potocnik 041 364 106

Podatkiponudnika

Naziv:
VI-DA Studio d.o.o.
Telefon:
041 364106
Oseba:
VIDA POTOČNIK
Naslov:
Celovška cesta 280
Država:
Slovenia

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

 
 
  Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

  Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice