Agroživilstvo

Špansko podjetje, proizvajalec pol-konzerviranih ribjih izdelkov, išče distributerje

Datum objave: 20. december 2023

Špansko podjetje, specializirano za gurmanske obrtne pol-konzervirane ribe, ponuja te izdelke distributerjem hrane ali uvoznikom v Evropi na podlagi pogodbe o dobavi.

REF:BOES20231219012

Špansko podjetje, proizvajalec pol-konzerviranih ribjih izdelkov, išče distributerje

Podjetje proizvaja široko paleto inovativnih pol-konzerviranih ribjih izdelkov: bele inčune v kisu in marinirane, sardele začinjene vložene in dimljene, mariniranega lososa, mariniranega trska, v soli sušen tunin hrbet.

Ustvarili so inovativen izdelek, imenovan ANCHODINA, to je hrbet sardele, ki ga enega za drugim ročno očistijo, odrgnejo in izkoščičijo, preden ga začinijo in sušijo nekaj dni ter konzervirajo v olju. Pripravljeni so na podoben način kot tradicionalni inčuni, vendar z drugačnim okusom in teksturo, z visokim izkoristkom in ugodnejšo ceno, s podobno barvo kot sardoni, vendar svetlejšo, njihova tekstura je mesnata in čvrsta. Ta izdelek se pogosto uporablja kot predjed in je idealen za pripravo tapas-a in solat.

Drugi pripravljeni izdelek je tipična sredozemska solata z morskim koktajlom, pomešanim z omako na osnovi olja, vloženo zelenjavo in začinjeno z lastnim receptom, ki vsebuje limonin sok, sol in začimbe.

Ti izdelki so na voljo v velikih supermarketih in veleblagovnicah z lastno vrednostjo. Podjetje je utrdilo svoj položaj premijske blagovne znamke, ki ponuja eno najboljših razmerij med ceno in kakovostjo v Španiji in drugih državah.

 

Pravzaprav bi se radi razširili na evropske trge na podlagi distribucijskih ali dobavnih pogodb.

Podatkiponudnika

Naziv:
Telefon:
Oseba:
E-pošta:
Naslov:
Država:

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice

26. februar 2024
Slovaško podjetje ponuja brezkontaktni razpršilnik za razkuževanje rok za distribucijo - Podjetje iz Slovaške se ukvarja s proizvodnjo gastronomske opreme in dodatkov iz nerjavečega jekla. Podjetje se je odzvalo na trenutno ... Več...
16. februar 2024
Nemško podjetje išče distribucijske partnerje za industrijske in-line sisteme za nadzor kakovosti - Nemško MSP ponuja napreden optični sistem za nadzor kakovosti in merilne rešitve, ki vključujejo umetno inteligenco za ... Več...
16. februar 2024
Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo išče distributerje - Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo (kmetje) išče trgovinske partnerje in jim ponuja delo v okviru sporazuma o ... Več...