Agroživilstvo

Italijansko podjetje za praženje, ki ponuja kavna zrna, zmleta ali pakirana v strokih in kapsulah, išče storitve distribucije.

Datum objave: 26. februar 2024

Italijansko podjetje, ki ponuja praženo kavo v zrnih, mleto ali pakirano v strokih in kapsulah. Podjetje išče pogodbe za distribucijske storitve. Ponuja tudi lastne proizvodne storitve trgovske znamke.

BOIT20240223030

Italijansko podjetje za praženje, ki ponuja kavna zrna, zmleta ali pakirana v strokih in kapsulah, išče storitve distribucije.

Italijansko podjetje ima sedež v južni Italiji in ima več kot 40 let izkušenj v industriji. Sledijo vsem fazam: raziskovanju in izbiri surovin, praženju kave in distribuciji, da bi našim strankam zagotovili najboljšo skodelico kave. Raziskave, študije in inovacije za vsako mešanico so dodana vrednost podjetja.

Ponudba ni omejena na linijo kave, zavezani so k izbiri najboljših komplementarnih izdelkov, da vedno postrežejo z visokokakovostnim izdelkom, za tiste, ki izberejo alternativo kavi ali za tiste, ki želijo eksperimentirati z novimi okusi (kot je ječmenova kav , Ginseng kava, kavni liker, kavna smetana...).

Zaveza ekipe za raziskave in razvoj podjetja, ki se nenehno razvija, je tudi v nenehnem raziskovanju in uporabi okolju prijaznih materialov z majhnim vplivom na okolju.

Podjetje deluje v severni in vzhodni Evropi, trenutno v 4 državah. Zanima ga navezovanje stikov z uvozniki, distributerji in tujimi veletrgovci, ki jih zanimajo izdelki podjetja.

Podatkiponudnika

Naziv:
Telefon:
Oseba:
Petra Arzenšek
Naslov:
Država:

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice

26. februar 2024
Slovaško podjetje ponuja brezkontaktni razpršilnik za razkuževanje rok za distribucijo - Podjetje iz Slovaške se ukvarja s proizvodnjo gastronomske opreme in dodatkov iz nerjavečega jekla. Podjetje se je odzvalo na trenutno ... Več...
16. februar 2024
Nemško podjetje išče distribucijske partnerje za industrijske in-line sisteme za nadzor kakovosti - Nemško MSP ponuja napreden optični sistem za nadzor kakovosti in merilne rešitve, ki vključujejo umetno inteligenco za ... Več...
16. februar 2024
Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo išče distributerje - Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo (kmetje) išče trgovinske partnerje in jim ponuja delo v okviru sporazuma o ... Več...