Informatika in telekomunikacije

Nemško programsko podjetje išče partnerje, ki distribuirajo, izvajajo in podpirajo njihovo IT - DAMS C platformo

Datum objave: 3. januar 2024

Nemško inovativno programsko podjetje, specializirano za digitalizacijo tehničnih/poslovnih procesov v zgradbah, podatkovnih centrih in industrijskih obratih. Poleg produktov, rešitev in tehnologij ponujajo vse storitve za inteligentnejše poslovne procese glede na obstoječa sredstva. Iščejo partnerje, ki distribuirajo, izvajajo in podpirajo njihovo platformo DAMS C v vseh evropskih državah.

Ref. BODE20240103002

Nemško programsko podjetje išče partnerje, ki distribuirajo, izvajajo in podpirajo njihovo IT - DAMS C platformo
Podjetje je ustrezen partner za digitalizacijo vašega portfelja nepremičnin in vaših tehničnih zmogljivosti. Njihova visoko zmogljiva platforma C je ustrezna podlaga za najboljše modeliranje vaših specifičnih procesov. Zahvaljujoč vgrajeni pionirski tehnologiji programske opreme se platforma popolnoma integrira v obstoječa IT okolja. Na podlagi njihovega tehničnega znanja in več kot 20-letnih izkušenj pri uspešnem izvajanju projektov so razvili veliko standardnih aplikacij, ki jih lahko že takoj uporabimo v proizvodnji. Poleg tega je mogoče razširiti samo platformo in posebne aplikacije prek enostavnih nastavitvenih možnosti za doseganje natančne prilagoditve procesa.

V številnih projektih od leta 1997 so dokazali, da je podjetje sposobno zajeti kompleksne naloge, jih preslikati v inovativne IT rešitve in svojim strankam močno olajšati vsakodnevno delo. Zato uporabljajo nove in praktično uporabne tehnologije. V svojih vnaprejšnjih razvojnih projektih preverjajo najnovejše metode in postopke za uporabnost strank in na tej podlagi zagotavljajo prototipe.

Poleg tega se zelo poglobljeno ukvarjajo z razvojem generičnih vmesnikov, enostavnih za uporabo, in povečanjem učinkovitosti procesnih tokov. Kljub vsem napredkom in novostim v hitro razvijajoči se panogi podjetje jamči, da so naložbe v baze podatkov in tokove procesov trajno zaščitene.

Iščemo kompetentne partnerje za vpis v naš privlačen partnerski program, ki ponuja zelo zanimive pogoje za distribucijo naše platforme DAMS C v vseh evropskih državah.

Podatkiponudnika

Naziv:
Telefon:
Oseba:
E-pošta:
Naslov:
Država:

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice

26. februar 2024
Slovaško podjetje ponuja brezkontaktni razpršilnik za razkuževanje rok za distribucijo - Podjetje iz Slovaške se ukvarja s proizvodnjo gastronomske opreme in dodatkov iz nerjavečega jekla. Podjetje se je odzvalo na trenutno ... Več...
16. februar 2024
Nemško podjetje išče distribucijske partnerje za industrijske in-line sisteme za nadzor kakovosti - Nemško MSP ponuja napreden optični sistem za nadzor kakovosti in merilne rešitve, ki vključujejo umetno inteligenco za ... Več...
16. februar 2024
Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo išče distributerje - Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo (kmetje) išče trgovinske partnerje in jim ponuja delo v okviru sporazuma o ... Več...