Kemična industrija

Ukrajinski proizvajalec barv išče pogodbe o zastopstvu in distribuciji

Datum objave: 27. december 2023

Podjetje se nahaja v severozahodni regiji Ukrajine. Od leta 2003 deluje kot proizvajalec in distributer barv, emajlov, lakov in drugih sorodnih izdelkov. Podjetje želi najti podjetja, ki bi bila pripravljena delovati kot zastopniki ali distributerji njegovih izdelkov na evropskih trgih. Iščejo se distribucijske storitve in pogodbe o trgovskem zastopanju.

Referenca: BOUA20231227003

Ukrajinski proizvajalec barv išče pogodbe o zastopstvu in distribuciji
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2003 kot proizvajalec in distributer barv, emajlov, lakov in drugih sorodnih izdelkov. Osredotočenost na inovacije, kakovost in potrebe kupcev so vodila že od začetka sestave portfelja izdelkov.

Linija izdelkov vključuje široko paleto barvnih izdelkov, kot so barve iz lateksa, plastične barve, vrhunske notranje barve, emajli, laki in drugi. Ti izdelki so izdelani z uporabo čim bolj ekoloških in okolju prijaznih sestavin. Najbolj izjemne lastnosti te linije izdelkov so uporabniku prijazna, barvna raznolikost, idealna za notranje prostore, nizek vonj ter lastnosti proti glivicam in algam.

SME si prizadeva utrditi položaj svoje blagovne znamke na trgu barv in lakov ter potrošniku ponuditi izdelek, ki bo v celoti zadovoljil njegovo kupno moč in zagotavljal najvišjo raven kakovosti.

Podjetje išče druga podjetja, po možnosti specializirana za sektor barv in premazov, ki so na voljo za sklenitev sporazuma o zastopstvu ali distribucijskih storitvah z ukrajinskim proizvajalcem. Prednost bodo imeli bodoči zastopniki/distributerji s svojo bazo strank ali dokazano sposobnostjo dostopa do distribucijskih kanalov na regionalni ali nacionalni ravni. Ukrajinsko podjetje bi lahko prispevalo k izboljšanju svojih proizvodnih linij z visoko zmogljivimi barvami in derivati ​​po konkurenčnih cenah.

 

Prednosti:

• podjetje lahko ponudi 20 let izkušenj in še nekaj let predhodnih izkušenj lastnika v sektorju kot tehnični prodajalec za druga lakirna podjetja.
• podjetje ponuja široko paleto barv in derivatov, ki so potrebni v fazi gradnje, dodelave in obnove hiš in stanovanj.
• sposobnost izpolnjevanja najrazličnejših potreb (notranjost in zunanjost, stene ter lesene in kovinske površine).

Podatkiponudnika

Naziv:
Telefon:
Oseba:
E-pošta:
Naslov:
Država:

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice

26. februar 2024
Slovaško podjetje ponuja brezkontaktni razpršilnik za razkuževanje rok za distribucijo - Podjetje iz Slovaške se ukvarja s proizvodnjo gastronomske opreme in dodatkov iz nerjavečega jekla. Podjetje se je odzvalo na trenutno ... Več...
16. februar 2024
Nemško podjetje išče distribucijske partnerje za industrijske in-line sisteme za nadzor kakovosti - Nemško MSP ponuja napreden optični sistem za nadzor kakovosti in merilne rešitve, ki vključujejo umetno inteligenco za ... Več...
16. februar 2024
Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo išče distributerje - Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo (kmetje) išče trgovinske partnerje in jim ponuja delo v okviru sporazuma o ... Več...