Les in pohištvo

Slovensko podjetje išče poslovne partnerje za nakup njihovih unikatnih lesenih polizdelkov, vključno z nogami nepravilnih oblik za mize in stole ter športno opremo

Datum objave: 27. december 2023

Podjetje, specializirano za proizvodnjo mizarskih izdelkov, išče kupce za lesene polizdelke nepravilnih oblik, kot so noge za mize in stole ter športne artikle. Izdelujejo izdelke po meri in polizdelke predvsem iz slovenskega lesa. Njihove stranke imajo sedež v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji in na Švedskem. To je uveljavljeno proizvodno podjetje, ki je na trgu že več kot 30 let.

BOSI20231227008
BOSI20231227008BOSI20231227008

Slovensko podjetje išče poslovne partnerje za nakup njihovih unikatnih lesenih polizdelkov, vključno z nogami nepravilnih oblik za mize in stole ter športno opremo
Podjetje, specializirano za mizarske izdelke, je pomemben igralec v lesnopredelovalni industriji. Ustanovljeno pred več kot 30 leti si je ustvarilo nišo v proizvodnji lesenih polizdelkov unikatnih nepravilnih oblik, vključno z nogami za mize in stole ter različnimi športnimi artikli. Podjetje, ki slovi po izdelavi izdelkov po meri, uporablja predvsem visokokakovosten slovenski les, pri tem pa sledi zavezanosti k trajnosti in lokalnim virom.

V zadnjih letih je podjetje močno razširilo svoje poslovanje s selitvijo v nove, najsodobnejše proizvodne prostore. Ti sodobni prostori so opremljeni z najnovejšimi stroji in tehnologijo za obdelavo lesa, kar podjetju omogoča večjo učinkovitost in kakovost proizvodnje. Širitev v te nove zmogljivosti predstavlja stalno naložbo podjetja v rast in njegovo predanost izpolnjevanju vse večjih potreb raznolike stranke.

Poleg tega se podjetje ponaša z visoko izobraženo in usposobljeno delovno silo. Njegovo ekipo sestavljajo izkušeni mizarji, oblikovalci in obrtniki, ki imajo vsi obsežno znanje in izkušnje na področju obdelave lesa. Ta usposobljena delovna sila je hrbtenica podjetja, ki spodbuja inovacije in zagotavlja, da vsak izdelek izpolnjuje najvišje standarde izdelave in kakovosti.

Baza strank podjetja je zelo razširjena in ne vključuje samo lokalnih strank iz Slovenije, temveč tudi mednarodne stranke iz Avstrije, Nemčije in Švedske. Ta široka baza strank je dokaz sposobnosti podjetja, da se prilagodi različnim potrebam in željam trga, kar dodatno utrjuje njegov ugled v mednarodnem lesnopredelovalnem sektorju.

Z mešanico tradicionalne izdelave in sodobnih proizvodnih tehnik se podjetje še naprej razvija in ponuja vrsto visokokakovostnih, vzdržljivih in estetsko prijetnih lesenih izdelkov. Zaradi svoje zavezanosti zadovoljstvu strank, skupaj z zmožnostjo zagotavljanja rešitev po meri, je prednostna izbira za tiste, ki iščejo izjemne izdelke in storitve za obdelavo lesa.

Specializirano za izdelavo izdelkov po meri iz kakovostnega slovenskega lesa izkazuje zavezanost trajnosti in lokalnim virom. Pred kratkim se je podjetje razširilo na nove, najsodobnejše obrate, opremljene z najnovejšimi stroji in tehnologijo za obdelavo lesa, kar povečuje učinkovitost in kakovost proizvodnje. Ponaša se z visoko usposobljeno delovno silo mizarjev, oblikovalcev in obrtnikov, ki zagotavljajo vrhunsko izdelavo in kakovost. S širokim krogom strank, tako lokalno v Sloveniji kot v tujini v Avstriji, Nemčiji in na Švedskem, se podjetje spretno prilagaja različnim potrebam trga. Združuje tradicionalno izdelavo s sodobnimi proizvodnimi tehnikami, da ponudi visokokakovostne, trajne in estetsko prijetne lesene izdelke, zaradi česar je prednostna izbira za rešitve obdelave lesa po meri.

Podatkiponudnika

Naziv:
Telefon:
Oseba:
E-pošta:
Naslov:
Država:

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice

26. februar 2024
Slovaško podjetje ponuja brezkontaktni razpršilnik za razkuževanje rok za distribucijo - Podjetje iz Slovaške se ukvarja s proizvodnjo gastronomske opreme in dodatkov iz nerjavečega jekla. Podjetje se je odzvalo na trenutno ... Več...
16. februar 2024
Nemško podjetje išče distribucijske partnerje za industrijske in-line sisteme za nadzor kakovosti - Nemško MSP ponuja napreden optični sistem za nadzor kakovosti in merilne rešitve, ki vključujejo umetno inteligenco za ... Več...
16. februar 2024
Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo išče distributerje - Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo (kmetje) išče trgovinske partnerje in jim ponuja delo v okviru sporazuma o ... Več...