Les in pohištvo

Italijansko podjetje, ki proizvaja alternativno biomaso za zgorevanje, išče distributerje v tujini.

Datum objave: 16. februar 2024

To italijansko podjetje z delujočimi podružnicami na Šrilanki je specializirano za proizvodnjo in distribucijo obnovljive in trajnostne energije v obliki 100 % biomase in peletov, pridobljenih iz odpadnih riževih luščin.

Njeni izdelki so ekološka alternativa fosilnim gorivom in lesni peleti, ne da bi pri tem povzročali škodo gozdovom in naravnim virom. Išče trgovce, distributerje in industrije, ki se ukvarjajo s proizvodnjo obnovljive energije.

BOIT20240214018

Italijansko podjetje, ki proizvaja alternativno biomaso za zgorevanje, išče distributerje v tujini.

To italijansko podjetje je edino mednarodno podjetje, ki je pridobilo ekskluzivni dostop do stranskih proizvodov riževih polj na Šrilanki in je edini evropski distributer za tovrstne derivate.

Proizvodni oddelek podjetja deluje prek podružnic po vsej državi in ​​se lahko zanese na neprekinjeno dobavo iz več kot 2500 mlinov riža po vsej Šrilanki s količinami, ki presegajo 125.000 ton na mesec.

Izdelek je mogoče poslati po morju v katero koli namembno pristanišče v Evropi in ga je mogoče dostaviti v različnih velikostih glede na zahtevo partnerja. Prevoz običajno poteka v 40ft kontejnerjih, 24 ton, v velikih vrečah.

Podjetje išče trgovce, distributerje in industrije, ki se ukvarjajo s proizvodnjo obnovljivih virov energije, energetskimi napravami, uporabniki biomase in peletov za industrijo in posamezna gospodinjstva.

Zahvaljujoč ekskluzivnemu sporazumu s šrilanškim ministrstvom za kmetijstvo je podjetje zagotovilo stabilno, stalno in skoraj neomejeno dobavo surovin z riževih polj po vsej državi in ​​tako lahko partnerjem zagotavlja redno dobavo nenadoma zaščitenih količin. skok cen.

Podatkiponudnika

Naziv:
Telefon:
Oseba:
E-pošta:
Naslov:
Država:

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice

26. februar 2024
Slovaško podjetje ponuja brezkontaktni razpršilnik za razkuževanje rok za distribucijo - Podjetje iz Slovaške se ukvarja s proizvodnjo gastronomske opreme in dodatkov iz nerjavečega jekla. Podjetje se je odzvalo na trenutno ... Več...
16. februar 2024
Nemško podjetje išče distribucijske partnerje za industrijske in-line sisteme za nadzor kakovosti - Nemško MSP ponuja napreden optični sistem za nadzor kakovosti in merilne rešitve, ki vključujejo umetno inteligenco za ... Več...
16. februar 2024
Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo išče distributerje - Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo (kmetje) išče trgovinske partnerje in jim ponuja delo v okviru sporazuma o ... Več...