Novice

Nemško podjetje išče distribucijske partnerje za industrijske in-line sisteme za nadzor kakovosti

Datum objave: 16. februar 2024
Z naraščajočo hitrostjo proizvodnih procesov in naraščajočimi zahtevami po kakovosti je samodejna kontrola kakovosti postala ena izmed vitalnih poslovnih strategij.

Nemško podjetje ponuja vsestranske in prilagodljive avtomatizirane sisteme za vizualni nadzor, prilagojene individualnim zahtevam strank. Z uporabo lastne univerzalne programske opreme in metod nadzora lahko podjetje prilagodi visokokakovostne komponente strojne opreme, kot so kamere, razsvetljava in industrijski računalniki, posebnim aplikacijam strank. Te sisteme je mogoče konfigurirati kot eno ali več postaj, odvisno od zahtev kupca. Za izboljšano zaznavanje napak je mogoče uporabiti dvojne in večkratne zaskočke, ki zagotavljajo optimalno osvetlitev tudi v nizkih kontrastnih scenarijih. Z zmožnostjo pregleda do 60 predmetov na sekundo naši sistemi ponujajo neprimerljivo učinkovitost in natančnost.

Sistemi dosegajo stoodstotno kontrolo kakovosti za montažne linije z neprekinjenim ali impulznim podajanjem, za posamezne preskusne objekte kot tudi za neskončne materiale in plošče. Različne inšpekcijske dejavnosti, kot so analiza površine, tisk, popolnost, kontrola položaja in meritve, se lahko kombinirajo.

Zato se sistemi lahko uporabljajo za široko paleto izdelkov. Podjetje ima bogate izkušnje na področju farmacije, kozmetike in živilske embalaže.

Podjetje želi razširiti svoje mednarodne poslovne odnose. Zato je podjetje zainteresirano za iskanje distribucijskih partnerjev, ki bi bili sposobni prodajati industrijske sisteme za nadzor kakovosti.

Idealni partnerji bi morali imeti tehnično izobrazbo in velik interes za dolgoročno sodelovanje. Primerni partnerji so lahko majhna distribucijska podjetja ali proizvajalci strojev, zlasti tisti iz industrije krmljenja, ločevanja ali pakiranja.
 V tem primeru je naloga integrirati tehnologijo nemškega podjetja v njihove obstoječe procese.

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice

26. februar 2024
Slovaško podjetje ponuja brezkontaktni razpršilnik za razkuževanje rok za distribucijo - Podjetje iz Slovaške se ukvarja s proizvodnjo gastronomske opreme in dodatkov iz nerjavečega jekla. Podjetje se je odzvalo na trenutno ... Več...
16. februar 2024
Nemško podjetje išče distribucijske partnerje za industrijske in-line sisteme za nadzor kakovosti - Nemško MSP ponuja napreden optični sistem za nadzor kakovosti in merilne rešitve, ki vključujejo umetno inteligenco za ... Več...
16. februar 2024
Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo išče distributerje - Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo (kmetje) išče trgovinske partnerje in jim ponuja delo v okviru sporazuma o ... Več...