Novice

Slovaško podjetje ponuja brezkontaktni razpršilnik za razkuževanje rok za distribucijo

Datum objave: 26. februar 2024

Slovaški proizvajalec je bil ustanovljen leta 1993. Osnovna dejavnost podjetja je proizvodnja tehnologije za toplotno obdelavo hrane v hotelskih kuhinjah, restavracijah in drugih prostorih, kjer strežejo hrano, kot so zdravstvene ustanove, šole in vojaške baze Drugi steber Proizvodni program podjetja obsega sodelovanje pri predelavi nerjavnega jekla. 

Podjetje je razvilo brezkontaktni dozirnik za razkuževanje rok (velikost M in velikost XL), ki je primeren za trgovine, prehranske verige, hotele in restavracije, ambulante, bolnišnice, pošte, proizvodne prostore, pisarne, avle, stanovanjske vhode, bencinske črpalke, poslovni centri, športna igrišča, šole itd.

- XL kot stolp. Kapaciteta dezinfekcijske tekočine 5l omogoča več kot 15.000 injekcij pri optimalni nastavitvi doziranja

(zunanje mere: 480 x 380 x 1230 mm). Zagotavlja hitro in učinkovito razkuževanje rok ter zanesljivost, varnost in dolgoročne prihranke stroškov.

- M kot stenska različica ali namizna/ stojalna različica. Kapaciteta dezinfekcijske tekočine 1l omogoča več kot 3.000 injekcij pri optimalni nastavitvi doziranja (zunanje mere: 225 x 142 x 330 mm).

Zahvaljujoč avtomatskemu senzorju je potrebno eno roko vstaviti v napravo, vbrizga se potreben in idealen odmerek dezinfekcijske tekočine, ki se nato razmaže po obeh rokah.

MSP išče trgovce na drobno in distributerje za sporazum o distribuciji, ki oskrbujejo trg v njihovi državi.

Slika ponudbe
Klasifikacija
Predmet sodelovanja
Naziv podjetja
Telefon podjetja
Oseba podjetjaPetra Arzenšek
Email podjetjapetra.arzensek@gzs.si
Naslov podjetja
Država podjetja
Šifra ponudbe
Ključne besede

Prijava e-novice

Bodite obveščeni o zadnjih novicah in aktualni ponudbi na portalu borza.org.

Novi naročniki

Vpišite vaše podatke in pritisnite gumb 'Prijava'

Prijava

Odjava naročnine na e-novice?
Za odjavo vaše naročnine, vpišite vaš e-naslov in pritisnite gumb 'Odjava'.

Odjava
Cenimo vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam, pač pa bomo podatke uporabili zgolj za storitev pošiljanja e-novic.

Izpostavljene novice

26. februar 2024
Slovaško podjetje ponuja brezkontaktni razpršilnik za razkuževanje rok za distribucijo - Podjetje iz Slovaške se ukvarja s proizvodnjo gastronomske opreme in dodatkov iz nerjavečega jekla. Podjetje se je odzvalo na trenutno ... Več...
16. februar 2024
Nemško podjetje išče distribucijske partnerje za industrijske in-line sisteme za nadzor kakovosti - Nemško MSP ponuja napreden optični sistem za nadzor kakovosti in merilne rešitve, ki vključujejo umetno inteligenco za ... Več...
16. februar 2024
Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo išče distributerje - Litovski proizvajalec tekočih gnojil za profesionalno uporabo (kmetje) išče trgovinske partnerje in jim ponuja delo v okviru sporazuma o ... Več...